Miks eelistada täispuidust mööblit?


Täispuitmööbli valik on järjest enam kasvav trend. Miks eelistada täispuitu teistele materjalidele? Järgnevalt toome välja peamised täispuitmööbli eelised.

Täispuidust mööbel on vastupidav

Täispuitmööbel kestab kaua, sest puit on tugev ja vastupidav materjal. Võrreldes osalisest puidust või muudest materjalidest mööbliga, puruneb ja praguneb täispuitmööbel harva. Kõige vastupidavam valik on tapitud täispuitmööbel. See on ka vanim ja klassikaliseim mööbliehituse tehnoloogia. Meie toolide valmistamisel on kasutatud ainult kõige vastupidavamat tappimise tehnoloogiat. Soovitatav on eelistada kase-, tamme- ja saarepuidust mööblit. Tutvu meie täispuidust toolide valikuga!

 Toolide-vailik-unolik

Täispuitmööbel on ajatu disainiga

Täispuidust mööbel on naturaalse välimusega. Disain on tavaliselt klassikaline sobides paljude erinevate sisekujunduse stiilidega. Täispuidust mööbel on unikaalne, kuna puu süü ja toon on kordumatu.

Täispuidust mööbel on kvaliteetse viimistlusega

Täispuidust mööblit valmistatakse käsitööna sellele spetsialiseerunud tootjate poolt. Tootjad kasutavad vaid kvaliteetseid vastupidavaid viimistlusmaterjale ja tehnoloogiaid. Täispuidust mööblit on võimalik korduvalt üle lihvida ja anda neile värske uus ilme. Meie valikus on 18 erinevat viimistlustooni.

 

Lisett vooodi ja öökapp

Täispuitmööbel on keskkonnasõbralik valik

Puit on looduslik ja taastuv materjal. Puitmööbli tootmisprotsess on keskkonnale vähem koormav ja kahjulik võrreldes paljude teiste materjalidega. Täispuimööbli tootmisel ei kasutata sideaineid (liime). Kuna täispuitmööbel võib kesta põlvkondi, on see keskkonnasõbralik valik.

Täispuidust eritellimusmööbel

Iga kodu ja ruum on erinev. Nii ka soovid ja nõudmised mööblile. Unolikis pakume stiilset ja kvaliteetset täispuidust mööblit. Meie poodidest leiad suure tooni- ja värvivaliku. Materjalidest on saadaval kask, tamm, saar, must lepp ja spoon. Väärtustame iga kliendi soove ja vajadusi, seetõttu kroonib meie tegevust täispuidust eritellimusmööbel. Unolikis pakume ka Sinu kodus olemasoleva sisustusega sarnases stiilis ja toonivalikus mööblit.

Meie täispuitmööbli
valikuga saab tutvuda Unoliki veebipoes või Tallinna esinduses Järve keskuse 0. korrusel ja Tartu esinduses Jõe keskuses. Poodi konsultatsioonile tulles soovitatame kaasa võtta pildid ja ruumi mõõdud, kuhu mööbel läheb. Nii saad koos mööbli konsultandiga leida parima terviklahenduse.

Bruno laud, kummut ja riiul ja Ekliden baaritool